Trotse Google Partner

Hoe hoger je in de zoekmachine komt, hoe meer klanten je weten te vinden! De afgelopen jaren zitten we in Google flink in de lift en ranken we rond positie 3. We werken daarom graag samen met Webton.

Hidde Theunissen
Esteworld Haartransplantatie Turkije

Op competitieve zoektermen is het lastig scoren in de hogere regionen van Google. Toch slaagt Hidde Theunissen van Esteworld Haartransplantatie Turkije hier al geruime tijd in. Onder meer dankzij de linkbuilding dienstverlening van Webton, die volgens de ondernemer duidelijk zijn vruchten afwerpt. “Hoe hoger je in de zoekmachine komt, hoe meer klanten je weten te vinden!”

In bovenstaande grafiek is te zien dat linkbuilding er voor zorgt dat er over de hele linie meer bezoekers op de website terechtkomen.

Ranking in top 3 Google

Hidde kwam enkele jaren geleden in contact met Webton en stond toen met de voor hem belangrijke term haartransplantatie nog op positie 12. Inmiddels is hij flink gestegen. “De afgelopen jaren zitten we in Google flink in de lift en ranken we rond positie 3. Dat maakt in de praktijk een flink verschil voor ons ten opzichte van de eerdere situatie.”

KeywordsNulmeting in Google.nlNa inzet linkbuilding
haartransplantatie133

Meerdere SEO-maatregelen

Dat is niet zo vreemd. Want daar waar bijna niemand verder kijkt dan de eerste pagina van de zoekresultaten, hebben de bovenste 3 resultaten een aanzienlijk hogere doorklikratio. Hidde: “Dat we daar nu staan, komt mede door het linkbuilden van Webton. Daarnaast hebben wij zelf ook veel geïnvesteerd in SEO, staan we op Feedback Company en zijn we druk bezig met het schrijven van blogs.”

In bovenstaande tabel is te zien dat de zoekterm haartransplantatie verantwoordelijk is voor meer dan 35% van de bezoekers.

Direct antwoord op vragen

Hoewel het lastig kan zijn om meetbaar te maken welke SEO-maatregelen verantwoordelijk zijn voor het succes, merkt Hidde wel dat de bezoekersaantallen door de hogere posities in de organische resultaten ontegenzeggelijk zijn gestegen. “Hierdoor weten meer klanten ons te vinden. We werken daarom graag samen met Webton en dat komt mede door het prettige contact. Als ik ergens om vraag, krijg ik vaak direct antwoord. Dat is een compliment waard!”

In deze grafiek is te zien dat het aantal verwijzende domeinnamen sinds de start van de linkbuilding campagne sterk is toegenomen.

Sterke backlinks

De backlinks naar de website van Esteworld worden geplaatst op websites met een zeer hoge autoriteit.

Source URLSource Trust FlowSource Citation Flow
https://www.orme…4231
https://www.ijsse…4130
https://www.archiefstart…3833
https://www.paci…3729
https://www.haar…3537
https://www.dem…2616

Tevreden klanten van Webton

Gratis Linkbuilding Scan

Krijg snel een goed beeld van hoe het linkprofiel van jouw website eruit ziet.