Trotse Google Partner

De resultaten van het linkbuilden zijn duidelijk merkbaar, want in een relatief korte tijdsbestek zijn we op deze zoekwoorden toegegroeid naar hoge posities in Google.

Linda Piening
Hotel ’t Kruisselt

In een tijd waarin steeds meer potentiële gasten op internet actief zijn, is het voor hotels belangrijk om online op professionele wijze aanwezig te zijn. Webton maakte voor Hotel ’t Kruisselt daarom niet alleen een nieuwe website, maar verzorgt ook linkbuilding voor een betere vindbaarheid in Google. En de resultaten? Die zijn uitstekend, zegt directeur Linda Piening.

In deze grafiek is te zien dat linkbuilding er voor zorgt dat er over de hele linie meer bezoekers op de website terechtkomen.

Algehele toename van verkeer op website

De goede resultaten in de zoekmachine zorgen voor een betere vindbaarheid van de website en daarmee een stijging van het aantal bezoekers. Of dit ook daadwerkelijk leidt tot meer boekingen, is volgens Linda lastig meetbaar: “Onze doelgroep is de 55-plusser en die boekt nog altijd het liefst telefonisch of naar aanleiding van een offline advertentie.”

In bovenstaande afbeelding is te zien dat de betrouwbaarheid van het linkprofiel uitermate goed is (Trustflow 42).

Hoge posities in Google

Inmiddels vindt de linkbuilding zo’n 8 maanden plaats op zoektermen die voor het hotel relevant zijn. Linda: “Denk hierbij onder meer aan golfgerelateerde termen, die dankzij onze uitdagende 9 holes par 3 baan, gelegen rondom het hotel, voor ons van belang zijn. De resultaten van het linkbuilden zijn duidelijk merkbaar, want in dit relatief korte tijdsbestek zijn we op deze zoekwoorden toegegroeid naar hoge posities in Google en is ook het ledenaantal van de golfclub gestegen.”

KeywordsNulmeting in Google.nlNa inzet linkbuilding
golf 55 plussersniet in top 1001
golfliefhebbers hotelniet in top 1001
golfuitjeniet in top 1001
groene vakantieniet in top 10015
senioren golfniet in top 10023
vakantie 55 plusniet in top 10021
hotels overijsselniet in top 10017
hotelarrangementen overijssel249
hotelarrangementen twente97
golfhotel twente31
Fietsvakantie Twente494
Fietshotel Overijsselniet in top 1002
Fietsvakantie Overijsselniet in top 1005
Hotelaanbieding Twente158

Uitstekende samenwerking

Over de samenwerking met Webton is Linda zeer te spreken. “Het websitebeheer verloopt soepel en bij vragen worden we eigenlijk altijd binnen een uur geholpen. Erg netjes! We zijn dan ook zeer tevreden over de samenwerking en gaan hier in de toekomst zeker mee door.”

In deze grafiek is te zien dat het aantal verwijzende domeinnamen sinds de start van de linkbuilding campagne sterk is toegenomen.

Sterke backlinks

De backlinks naar de website van ‘t Kruisselt worden geplaatst op websites met een zeer hoge autoriteit.

Source URLSource Trust FlowSource Citation Flow
https://www.vpp…3728
https://www.sunday…3425
https://www.ervaarh…3029
https://www.vccoo…2930
https://www.bor…2616
https://www.igid…2329
https://www.nsw…2211

Tevreden klanten van Webton

Gratis Linkbuilding Scan

Krijg snel een goed beeld van hoe het linkprofiel van jouw website eruit ziet.