Gratis linkbuilding scan

Met de gratis Linkbuilding Scan van Webton kun je snel een goed beeld krijgen van hoe het linkprofiel van jouw website eruit ziet. De Linkbuilding Scan analyseert jouw website op meerdere facetten. Niet alleen het aantal backlinks wordt in kaart gebracht, maar bijvoorbeeld ook de kwaliteit ervan. Wij mailen je binnen 24 uur een complete analyse met de feiten, tips en nog veel meer. Vul het onderstaand formulier in, om de Gratis Linkbuilding Scan aan te vragen.

Floor over het voordeel van de gratis linkbuilding scan

Meer informatie over de scan

Backlinks checker

De Linkbuilding Scan van Webton brengt de links naar uw website op betrouwbare en gedetailleerde wijze in kaart. Onze geavanceerde backlinks checker schetst niet alleen een nauwkeurig beeld van de hoeveelheid backlinks naar uw website, maar verschaft ook inzicht in de herkomst, betrouwbaarheid, kwaliteit en relevantie van al deze links. Deze aspecten wegen zwaar mee in het uiteindelijke effect dat de backlinks zullen hebben op de positie van uw website in de zoekresultaten.

Aantal backlinks

Hoe meer backlinks uw website heeft, hoe groter de kans dat Google de website zal zien als een waardevolle bron van informatie. Als zoveel andere websites immers naar uw website verwijzen, moet deze wel inhoudelijk sterke content bevatten. Het resultaat is dat Google de website een boost zal geven in de zoekresultaten.

Relevantie backlinks

Als externe websites met backlinks naar uw website geen verband houden met het onderwerp of de branche waarin uw bedrijf actief is, ziet Google dit als een teken dat de backlinks wellicht niet organisch zijn. Dit kan leiden tot een keldering van uw website in de zoekresultaten. Vergeet daarom niet: backlinks moeten relevant zijn.

Betrouwbaarheid backlinks

Een betrouwbaar linkprofiel is een linkprofiel dat organisch groeit en een divers karakter heeft. Foute linkbuilding strategie├źn kunnen resulteren in een penalty van Google waardoor uw website zal zakken in de zoekresultaten.